Referendum eşuat - tragedie naţională

Astăzi, 6 septembrie 2010, orele 11:00 reprezentantul CEC (Comisia Electorală Centrală), Iurie Ciocan, a anunţat rezultatele prealabile înregistrate în cadrul referendumului de ieri. Dezastruos: numai 29,05% din populaţie a trecut pe la secţia de votare, dintre care 88,47% au votat "Pentru". Acest rezultat înseamnă o pierdere binemeritată a membrilor AIE (Alianţa pentru Integrare Europeană). Au hodorogit mult în ultimul an de zile, dar nu au făcut nimic.
Lumea nu e proastă. Lumea este gata să lupte întru susţinerea unor candidaţi oneşti, sinceri şi modeşti. Membrii AIE au demonstrat contrariul. Ei au trădat aşteptările cetăţeanului flămând şi nenorocit.
Lumea nu va mai susţine proiectele unor politicieni care, în pofida promisiunilor anterioare, nu au băgat după gratii responsabilii de uciderea şi maltratarea tinerilor din 7 aprilie 2009. Lumea nu va mai susţine politicienii conduşi din umbră de miliardari.
AIE a ajuns la guvernare datorită tinerilor. AIE ar putea să plece de la guvernare... tot datorită tinerilor.
Pentru a mai sta la putere partidele de dreapta trebuie să se pună pe treabă, trebuie să muncească.
Ce fel de guvernare democratică am ales dacă timp de un an de zile nu a avut bunul simţ să spună reprezentanţilor presei din partea cărui partid a fost înaintat Procurorul General Valeriu Zubco? De ce au ascuns acest lucru? Nu credeţi că în sânul AIE se întâmplă lucruri murdare?

No comments:

Post a Comment