„Fluturele alb” la Biblioteca Nicolae Titulescu


Programul Săptămâna Uşilor Deschise la Biblioteca „Nicolae Titulescu” a culminat cu o frumoasă prezentare de carte. Este vorba de romanul "Fluturele alb" a tânărului autor Nicu Nicolaescu. Ne-au bucurat cu prezenţa nu doar autorul, dar şi scriitorii Vitalie Răileanu şi Dumitru Crudu.
Cartea a fost citită cu interes de către cititorii fideli ai bibliotecii, care au menţionat faptul că romanul "Fluturele alb" al lui Nicu Nicolaescu este prezentată cititorului chiar ca un fluture alb, pe care îl urmăreşti pe fiecare filă, îl admiri, îi savurezi splendoarea, căutând noi orizonturi, dând la o parte paravanul ce ascunde adevărata integritate a lumii şi a vieţii.

 
Toţi au rămas profund impresionaţi de subiectul romanului care este unul autentic şi care reflectă imaginea noilor generaţii lacome de valori materiale şi orbite de frumuseţile apărute, care întruchipează adevăraţii monştri. Autorul reuşeşte să ofere o lecţie de viaţă tuturor cititorilor îndemnându-i să descopere  cealaltă jumătate a lumii integre, imprevizibile.

  Aducem felicitări autorului şi aşteptăm noi lucrări captivante şi intrigante!


2 comments:

  1. Felicitari cu aparitia acestei carti !
    Sa ne traiti si sa ne aduceti si alte carti de valoare !
    ---------------------------------
    Numai Re-Unirea cu România Mare ne este Izbavirea !

    ReplyDelete